Salaojaremontti ja sadevesijärjestelmät
Nousiaissa, Turussa ja lähikunnissa

Kunnolla toteutettu salaojitus ja fiksut sadevesijärjestelmät ovat varmin tapa huolehtia kiinteistösi arvosta. Nousiaisten seudulla ja ympäryskunnissa HP Kaivin Oy hoitaa alan työt vuosien tuoman kokemuksen siivittämänä. 

Kaivamme salaojat ja teemme sadevesijärjestelmätyöt sekä uudisrakennus- että saneerauskohteisiin Varsinais-Suomessa. Lisäksi tarkistamme ja tarvittaessa korjaamme vanhat salaojat jos maa on esimerkiksi painunut ja siten tukkinut putkien toimivuutta.

Sadevesijärjestelmälle tai salaojitukselle on tarvetta, jos jokin seuraavista pitää paikkansa

  • Tontillesi jää lillumaan vettä ja nurmialueet ovat litimärkiä.

  • Vesi syöksyy ränneistä suoraan pihalle ja valuu siitä sokkelin reunaa pitkin perustuksiin.

  • Pintavedet jäävät lainehtimaan sokkelin reunalle ja aiheuttavat pitkäaikaista kosteutta.

Näissä tapauksissa paras ratkaisu on hoitaa salaojat ja sadevesijärjestelmät asianmukaiseen kuntoon, sillä perustusten suojaus vesivahingolta säästää myöhemmin kiinteistön isompien ja kalliimpien ongelmien kohtaamiselta. Ethän halua talosi katossakaan olevan reikiä? Yhtä tärkeää on huolehtia perustusten suojaamisesta vedeltä.

Toteutamme projektit avaimet käteen -periaatteella

Salaojitus- ja sadevesijärjestelmät ovat suhteellisen nopeita ja kustannustehokkaita tapoja parantaa kiinteistösi arvoa ja huolehtia sen kunnosta.

Palvelemme asiakkaitamme Nousiaisissa, Turussa, Naantalissa, Raisiossa ja lähialueilla. Tarjoamme sinulle täyden palvelun paketin, joka kattaa kaiken suunnittelusta toteutukseen ja viimeistelyyn.

Kaivamme kiinteistöllesi sopivat rummut ja asennamme viemäriputket, jotka johtavat sadevedet tehokkaasti kuntaverkkoon tai avo-ojaan haja-asutusalueilla.

Sinun ei tarvitse murehtia yksityiskohdista, me hoidamme kaiken puolestasi!

HP Kaivin ja Kuljetus Oy on maanrakennuksen kokenut ammattilainen Nousiaisissa.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Image
Takkulantie 581
21270 Nousiainen